Rooster staat online!

 • De hardloopcursussen starten vanaf 8 januari

  Zoek naar een locatie bij jou in de buurt of bekijk de verschillende niveaus en hardlooptrainingen die we aanbieden. We zijn actief in 13 steden!

 • Altijd een passende loopgroep bij jou in de buurt!

  We Run the City verzorgt hardlooptrainingen en Powerwalk op verschillende locaties en niveaus in jouw stad. Zo is er ook voor jou een gezellige loopgroep bij jou in de buurt en op een niveau dat bij je past!

 
Image
rooster-jan-2024

De Afloop 2023

 • Loop 30 december ook mee met de Afloop 2023 in het Flevopark

  Op 30 december ben je van harte uitgenodigd voor De Afloop! Met alle trainers en cursisten sluiten we het kalenderjaar feestelijk af met een gezellige 5 of 10 kilometer loop in het Flevopark. Startschot is om 11.00 uur. Deelname is gratis, meld je nu aan!

Image
Afloop-2023

We Run The City Nieuwsbrief

 • Ontvang onze maandelijkse We Run The City Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte met onze We Run The City Nieuwsbrief! Met interessante hardloopartikelen, nieuwtjes, onze duurloop uitjes en handige hardlooptips. Ook ontvangen? Meld je dan nu aan en mis niets!

 
Map

Van Beginner tot Gevorderd

 • Samen beginnen is makkelijker.

  Een trainer zorgt ervoor dat je niet te snel of te ver loopt. Een valkuil waar veel beginners intrappen. We gaan blessurevrij opbouwen naar 30 minuten onafgebroken hardlopen.

 • Volhouden en doorgroeien

  Kilometers maken, snelheid verbeteren, langere afstanden, misschien zelfs trainen voor de halve of hele marathon. Na de Gevorderden cursus zijn jouw loopprestaties op een hoog niveau. Bekijk ons aanbod van trainingen.

 

bereik jouw hardlooopdoel

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardloopschema’s

Wil je rustig aan beginnen met hardlopen? We helpen je graag op weg met een schema voor 5 weken.

logo

Running Bootcamp is echt super leuk!

Claire over Running Bootcamp: “Running Bootcamp is super leuk! Tussen het hardlopen door werken aan je spierkracht!! Heerlijk na een stressvolle dag op werk.”