Duurloop uitjes

Duurloop- uitjes en duintrainingen

We Run The City organiseert wekelijks duurloop- en duintrainingen voor (licht) half-gevorderden en gevorderden. Deelname is gratis voor iedereen die lid is van Stichting We Run The City. Voor niet leden wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 5,- [dit is een bijdrage in de kosten van o.a. vervoer]  

Aanmelden! Hoe werkt het?

Je kan je hieronder eenvoudig aanmelden voor één van onze duurloop evenementen. Hier kun je de afstand die je wenst te lopen aangeven, het gewenste tempo, maar ook of je op eigen gelegenheid komt of mee wilt rijden. Ook kun je aanvinken dat je in de WhatsAppgroep wilt, we voegen je dan toe aan de groep en je ontvangt wekelijks de laatste updates over toekomstige duurloopjes.

Het is ook mogelijk je via onderstaande button aan te melden voor de WhatsAppgroep.

Aanmelden voor de WhatsApp groep 

Zondag 25 februari | Duurloop uitje Hilversum

Datum:
Komende zondag 25 februari gaan we naar de bossen en heiden rond Hilversum. Er zijn deze keer zelfs 3 routes, één van 12, 15 en 20 km! 😉 We verzamelen om 8.45 uur bij Restaurant Brambergen. Meld je nu aan!

Meer informatie

Zondag 3 maart | Duurloop uitje Waterleidingduinen

Datum:
Komende zondag gaan we hertjes spotten in de waterleidingduinen! 🦌 Er zijn 2 routes, van 15 en 20 km. We verzamelen om 09:30 u bij Pannenkoekenhuis De Oase. Meld je nu aan!

Meer informatie