Tim van der Laan

 

Sport heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Ik zeg altijd, ik voel mij het meest vrij als ik aan het sporten ben. Het geeft mij een gevoel van voldoening, van kracht, van progressie en vaak ook van verbinding met anderen.
Ik vind het zelfs zo belangrijk dat ik in 2022 heb besloten het roer drastisch om te gooien. Ook al heb ik een HBO studie afgerond en meerdere jaren ervaring binnen media & marketing, ik voelde me geroepen toe te bewegen naar dingen waar ik écht blij van word en anderen mee kan helpen. Daarom help ik nu nieuwsgierige mensen aan de hand van sport & coaching door te groeien.

Sinds een jaar of 10 ben ik mij meer gaan interesseren voor de meer individuelere sporten. Eerst fitness, bootcamp, daarna crossfit en nu is daar sinds een jaar of 2 ook hardlopen bijgekomen. Ik hou van de afwisseling en het gevoel dat sport bijdraagt aan mijn algehele balans en levensgeluk. Als hoogtepunt heb ik in oktober 2022 mijn eerste hele marathon gelopen. 

Verandering begint met kleine stapjes. Met het geven van onder andere hardloop training voor We run the  city hoop ik anderen te mogen inspireren het beste uit zichzelf te halen en ten positieve te veranderen. Hoop jullie snel te ontmoeten!

Rooster