Lisa Loudon

 

Hi, ik ben Lisa. Ik ontdekte hardlopen in 2017 toen ik in Engeland woonde en een hardloop app begon te gebruiken. Ik liep toen gewoon rondjes door een park … Eén rondje per week, dan twee, en drie … Totdat in dezelfde jaar, trots de Bristol Half Marathon liep. Na de Brexit verhuisden wij terug naar Nederland en ben ik lid van HardlopenAmsterdam geworden. Sindsdien heb ik drie keer de halve marathon van Amsterdam (ongeveer 2 uur 15) gelopen en heb ook elk jaar met veel plezier delen van Rondje Mokum gelopen. Eén van mijn mooiste herinneringen tijdens de lockdown was het rennen door een lege stad met mijn Hardlopen Amsterdam trainer Anoek, vanaf het Flevopark, door naar het Oosterpark, Sarphatipark, Vondelpark, Dam, Plantagepark en terug naar het Flevopark langs de Gooyer molen – wij waren eigenaressen van de stad!

Wanneer we beginnen met hardlopen, is het gemakkelijk om het te overdrijven en op te geven voordat we zelfs maar zijn begonnen. Ik wil je ondersteunen om jezelf te bewijzen dat "you’ve got this"! Ik weet zeker dat hardlopen je gezondheid en welzijn zal verbeteren en je energie en kernkracht zal geven. 

Ik kijk ernaar uit om je door het trainingsplan te begeleiden en je te ondersteunen bij het behalen van je eigen trainingsdoelen!

Rooster