Victor Neyndorff

Victor Neyndorff is meer dan alleen een vader van vier kinderen. Als doorgewinterde hardlooptrainer heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van zowel beginnende als gevorderde hardlopers. Als coach, trainer en pacer heeft Victor een onschatbare kennis opgebouwd die hij graag deelt met jou.

Met meer dan vijftien New York City Marathons op zijn naam heeft Victor zelf bewezen wat doorzettingsvermogen en toewijding kunnen bereiken. Zijn passie voor hardlopen begon met trainingen onder leiding van de legendarische bondscoach wegatletiek Wim Verhoorn. Tegenwoordig deelt hij zijn expertise op basis van de ChiRunning techniek, die niet alleen helpt bij het overwinnen van blessures, maar ook bij het verbeteren van de loopstijl en het minimaliseren van impact op het lichaam.

Met zijn aanpak richt Victor zich niet alleen op fysieke prestaties, maar ook op de mentale aspecten van hardlopen. Door middel van mindfulness en luisteren naar het lichaam, leert hij zijn lopers de kracht van zelfvertrouwen en positiviteit te omarmen. Zijn passie is om mensen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en hun energie niet te verspillen, maar te investeren in groei en empowerment.

Rooster